forum.techIT.ro Do we have a problem? Let's tech it!    
Home  |  Despre forum  |  Inapoi pe techit.ro
Home > Intrebari si raspunsuri despre programare
Probleme si raspunsuri legate de limbajele, paltformele si mediile de programare uzuale: C++, C#, SQL, PHP, MySQL, .NET, Visual Basic, ASP, ADO, HTML, XML, XHTML, Java Script, CSS


Deschide pagina subiectului de discutii Nu reusesc sa fac sa mearga php-ul pe un server IIS pe WindowsXP
subiect deschis de phpel 2008-11-15 02:54:39
 Nu reusesc sa fac sa mearga php-ul pe un server IIS pe WindowsXP. Imi tot spune ceva despre o directiva


Deschide pagina subiectului de discutii Control de tip Calendar intr-un DataGridView
subiect deschis de real 2008-11-15 02:54:56
 Sunt un incepator in C# si .NET. As vrea sa introduc intr-o casuta dintr-un DataGridView, in care tipul de data editat este chiar data calendaristica, un controle pentru selectarea datei. Multumesc anticipat pentru raspuns!


Deschide pagina subiectului de discutii Cum pot prelucra mai multe poze simultan in Photoshop?
subiect deschis de andread 2008-11-15 03:01:00
 Chiar daca nu e o intrebare legata in mod direct de programate, sa nu o considerati off-topic, pentru ca e posibil sa aiba un raspuns din domeniu! Intrebarea mea, ce mai sincera :D, este: cum fac sa redimensionez mai multe fotografii simultan (fara sa fie nevoie sa o deschid pe fiecare, sa ii dau "Save for web", si apoi sa ii dau dimensiunile etc.)? Chiar daca vi se pare ca e un raspuns mult prea simplu, va rog sa imi raspundeti. Nu ma voi simti jignit! :-)


Deschide pagina subiectului de discutii diferenta intre WHERE si AND la un INNER JOIN
subiect deschis de sql_fan 2008-11-22 00:00:00
 Mai intai va rog sa aveti intelegere daca vi se pare o intrebare prea banala. Eu sunt incepator in SQL. Intrebarea mea este care e diferenta intre urmatoarele variante: --varianta 1 SELECT * FROM tabel1 INNER JOIN tabel2 ON tabel1.camp1 = tabel2.camp2 AND tabel1.camp2 = valoare -- varianta 2 SELECT * FROM tabel1 INNER JOIN tabel2 ON tabel1.camp1 = tabel2.camp2 WHERE tabel1.camp2 = valoare


Deschide pagina subiectului de discutii scaderea unui numar de zile dintr-o data in mysql
subiect deschis de pierce 2009-01-20 14:34:13
 sunt incepator in php - mysql si as vrea sa intreb cum pot sa scad un numar de zile din data curenta multumesc


Deschide pagina subiectului de discutii Problema Access 2007
subiect deschis de ceapaev@yahoo.com 2011-10-10 23:02:07
 Problema Access 2007 Am doua tabele. 1.nomenclator materiale cu structura: nr crt (tip autonumerotare,cheie primara) denumire material (text) pret unitar (numar) 2.date variabile: Id (autonumerotare, cheie primara) Cantitate(numar) Valoare(numar) Vreau un formular pt introducerea datelor variabile , care sa cuprinda o lista derulanta din tabela nomenclator si cantitate din date variabile pe care sa-l completez.Deci selectez materialul,introduc cantitatea, iar rezultatul va fi completarea tuturor campurilor din date variabile, campul valoare fiind produsul dintre pret din prima tabela si cantitate din a doua. Apoi voi scoate un raport cu structura :nr.curent,cantitate, valoare si un total valoare pe verticala. In Fox stiu cum se face dar in Access e alta filozofie pe care nu o simt.Ma puteti ajuta?Multumesc.


Propune un subiectPropune un subiect!